2012. október 22., hétfő

iDoll Cipellő a Kultúrzsibin pózolt!



Minden cégnek szüksége van egy logóra, egy márkanévre, egy jól megkülönböztethető arculatra, amely mindig-minden körülmények között felismerhetővé teszi az adott vállalatot. Legyünk szerények, nekünk ez már megvan. :)
MI azonban többre vágytunk. Így megszületett az iDoll Cipellő gondolata.
iDoll Cipellő egy piros magas sarkú (természetesen nem valódi cipő), aki mindenhova elkísér MInket. iDoll Cipellő lesz a MI kabalánk, akinek történetein, kalandjain keresztül MInket is jobban megismerhettek, illetve részesei lehettek a MI élményeinknek, programjainknak, szakmai munkásságunknak!
iDoll Cipellő feltűnhet nem szokványos, megdöbbentő helyszíneken, híres emberek kezében, trendi szórakozóhelyeken, szakmai rendezvényeken, de a legelképzelhetetlenebb, legmeghökkentőbb helyeken is!
Kövessétek iDoll Cipellő kalandjait Facebook rajongói oldalunkon, ahol folyamatosan képekkel dokumentáljunk, merre is topogott a Cipellőnk!
Ne aggódjatok, az ő sarka sosem fog elkopni…

iDoll Cipellő először a Kultúrzsibin járt. A Nagy Budapesti Kultúrzsibi az Akvárium Klub által került megszervezésre okróber 21.-én, vasárnap az Erzsébet téren. Kacatok, ócskaságok, elfelejtett kincsek és rengeteg ember lepte el a teret egy napra. A rendezők megfogalmazása szerint nem egy új bolhapiacról van szó, hanem sokkal inkább arról, hogy a város, vagy annak egy része, egy napra bolhapiaccá változik. Az ötlet maga nem magyar, Európában gyakran kerülnek megrendezésre hasonló rögtönzött piacok.
És, hogy kik voltak a kiállítók? Igazából bárki, aki regisztrált és elég elszántságot érzett magában az árusításhoz.
Láttunk antik tárgyakat, kortárs darabokat, kézműves termékeket, régi-új és új-régi tárgyakat, kacatot, kincset, üveget, kerámiát, porcelánt, könyvet, lemezt, fényképezőgépet, cipőt, ruhát, terítőt, dolgokat kicsiknek és nagyoknak, alacsonyaknak és magasaknak, magyaroknak és külföldieknek, kincskeresőknek és kacatgyűjtőknek, vasárnapi unatkozóknak és céltudatos keresőknek, sőt „eredeti” Scheiber Hugó képekkel is találkoztunk (nem is egyszer..).

Ecseri piac hangulat a város közepén, egy napig. Ez jellemezte az Erzsébet teret vasárnap, na meg olyan mondatok, hogy „ha én itt egyszer elesek, többet nem kelek fel”.
Szerettük, vásároltunk, fotóztunk. Nézegessétek a MI képeinket itt!

Princz Viktória

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése