2012. november 5., hétfő

WAMP Spájz - Design és gasztronómia!




Megkerestük és megtaláltuk a legötletesebbet, a legszebbet és a legegyedibbet! Marketing iDolls „díjkiosztó” következik!

A WAMP, azaz a vasárnapi design piac vagy inkább művészpiac sok ember számára ismerős lehet. Egyedi tervezésű design cuccok, lakás kiegészítők, ruhák és ruha kiegészítők, játékok, magyar tervezőktől, magyaroknak és külföldieknek egyaránt. WAMP-ra járni szinte életforma – kis beszélgetés a tervezőkkel, készítőkkel, közös fantáziálgatás a végeredmény pedig személyre szabott, régóta áhított darabok, mindezt magyar kézművesektől, designerektől. 2011 decemberében a WAMP azonban kiterjesztette „szárnyait” és a design vásárt a karácsonyi időszakban gasztro szekcióval bővítette, aminek MI kimondottan örültünk. Kézműves, minőségi gasztronómiai termékek szintén a készítőktől! Van ennél jobb?! Lehetőség nyílik beszélgetni a termelővel, kóstolgathatunk, felhasználásra tanácsokat kapunk, más gasztrománokkal tapasztalatot cserélünk, tanulunk, beszélgetünk, eszünk és képzeletben főzünk. Ráadásul negyedévente-félévente a WAMP csak erről szól! Semmi design cucc, csak az ételek 6 kategóriába sorolva: Dunszt (lekvárok, szörpök és savanyúságok), Állati (friss halak, hústermékek, és különféle sajtok), Édes (sütemények és csokoládék), Friss (zöldségek, gyümölcsök, fűszernövények és kenyerek), Szalonspicc (sör, bor, pálinka és koktélok) Vegyespolc (kávé, tea, fűszerek, olajok ecetek és szakácskönyvek).

November 4.-én, vasárnap a Millenáris parkban került megrendezésre a WAMP Spájz. Most is nagyon szerettük, most is sok újdonságot láttunk, vásároltunk, kóstoltunk, a cikk írása közben is, egy ott vásárolt chilis bonbont majszolok (ér irigykedni rám…), azonban a szervezés most nem sikerült olyan jól. A Millenáris Fogadó kicsi egy ilyen kaliberű rendezvény befogadásához! Már a nyitás után tömeg volt, zsúfoltság, szűk helyeken próbáltunk a pultokhoz férkőzni, miközben a kabátunk a kezünkben lógott és még így is nagyon melegünk volt, szatyrokkal, tasakokkal (sok árus nem készül zacskóval, így nem árt, ha legközelebb viszünk magunkkal…) a kezünkben lavírozva, állva ettünk… Nem volt az igazi!
A nehézségek ellenére és a legközelebbi jobb szervezésben bízva… képzeletben kiosztottunk 3 szubjektív díjat! A „Legfinomabb étel” díjat nem mertük/akartuk/tudtuk volna odaadni senkinek, mert túl sok finomságot kóstoltunk, így maradt a „Legötletesebb termék”, a „Legszebb termék” és a „Legszebb/legegyedibb stand” díj.
Íme, itt vannak a MI nyerteseink…

A Legötletesebb termék díj nyertese (dobpergés…): Hedonism és a bajusznyalóka


Hölgyeim, mindig is ki akarták próbálni, hogy milyenek lennének, ha férfinak születtek volna? Uraim, nem mernek bajuszt növeszteni, ám érdekli Önöket hogyan is állna e nemes szőrzet? Most kockázat nélkül kipróbálhatjuk mindannyian! Szőke, barna, őszes vagy akár pink színekben is kipróbálhatjuk a bajusz divatot, csak a képzeletünk szabhat határt. És, ha nem tetszene? Semmi gond! Egy pillanat alatt eltüntethetjük! És még ízleni is fog!

A Legszebb termék díj nyertese (tapsvihar…): Bonbonier és a csokoládédobozok!


A fantasztikus és egyben gyönyörű bonbonok készítőitől megtudhattuk, hogy ezek a lenyűgöző csokoládé dobozok a WAMP-okon kívül a Centrál Kávéházban is kaphatóak. Van szebb ajándék, mint a csokoládéba bújtatott csokoládé, ráadásul ilyen nőies formában? Igen, ha a dobozba egy eljegyzésű gyűrűt rejtünk…. ;)
Gyűrűvel vagy anélkül, nekünk ez a „termék” tetszett a legjobban!

A „Legszebb/legegyedibb stand” díj nyertese (ujjongás…): Lumen és a kávés-kocsi!


Egy ilyen rendezvényen nagyon nehéz újat mutatni. Kicsi, szűk helyek, a pultok kialakítása során az elsődleges szempont a funkcionalitás és a praktikusság, ezzel nincs is gond! De ez a kávés-kocsi… Mégsem egy egyszerű pult mellett rendelhetjük meg, fogyaszthatjuk el a kávénkat. Nekünk nagyon tetszett! Ráadásul a kávéjuk is nagyon finom!

Ha érdekel a többi kép is, amit készítettünk, katt ide!
Reméljük tetszett a rövid beszámolónk! Gratulálunk a díjazottaknak, legközelebb is nyitott szemmel megyünk és keressük az egyedit, a szépet, az újítót és a jót! Na meg persze a finomat is!

Princz Viktória

„A cikk a reklamipar.hu (http://reklamipar.hu/marketing/horeca---turizmus/2012/11/06/wamp-spajz-design-es-gasztronomia) oldalon is megtalálható!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése