2012. szeptember 26., szerda

Kik is vagyunk MI?


Közel egy hónapja indultunk! Dobpergés, trombitaszó és tapsvihar jár!!! Itt az ideje, hogy átnézzük kik is vagyunk MI, honnan-hova jutottunk el közel, hangsúlyozom csak közel, még nem egészen egy hónap alatt! 

A Marketing iDolls, alapvetően egy két személyes marketing tanácsadói cég. Szakterületünk az online, offline marketing és a PR. Fő szegmenseink a turizmus-vendéglátás, valamint az ékszer-divat, mivel e két területen szereztünk nagy tapasztalatot. Több infót magáról a cégről a www.marketingidolls.com címen olvashatsz. Ha további részletek érdekelnek, írj nekünk egy e-mailt (marketingidolls@gmail.com) és küldünk Neked egy cégismertetőt is.

A blog ezzel szemben a játszóterünk. Itt nem akarunk értékesíteni, itt nem akarjuk eladni magunkat, a szolgáltatásainkat, a blog arra van, hogy kifejezzük, mit gondolunk, hogy tanácsokat adjunk, hogy szórakoztassunk és, hogy jobban megismerjetek minket, a gondolatvilágunkat, a filozófiánkat.  A blogot egyetlenegy szempontból tekinthetjük egyfajta értékesítési felületnek: a leendő ügyfeleink is ezen a felületen ismernek meg minket jobban, mélyebben, de alapvetően nem ezért blogolunk!


Büszkék vagyunk arra, hogy a „Sötét vagy BUDAPEST!" blogbejegyzésünket megosztotta a Turizmus Online, a hivatalos Facebook rajongói oldalán, majd még aznap foglalkozott a témával a Tények este és rá néhány napra visszakapcsolták Budapest fényeit. Ez a MI érdemünk volt? Részben biztosan!

Mindeközben van egy Facebook rajongói oldalunk is. Rajongóink száma folyamatosan nő, amit itt is köszönünk Nektek! És mielőtt felmerülne a vád… Már nemcsak az ismerőseink a rajongóink… ;)
Van Twitter oldalunk, fent vagyunk a G+-on, Youtube csatornánk is van a kedvenc reklámjainkból, elkészültek a cégkártyáink, részt vettünk már szakmai rendezvényeken is.

Többen kérdeztétek tőlünk, hogy mitől vagyunk jobbak, mint más tanácsadók? Mitől tudunk MI többet? Mi különböztet meg minket a konkurenciától, hiszen a marketinghez ma már mindenki ért…
A válasz a bejegyzésben olvasható. Kevesebb, mint egy hónap alatt felépítettük magunkat, létrehoztunk, a Marketing iDolls márkát. A márka, egy definíciója szerint: 

„Névhez, jelhez, formához, színekhez ill. ezek kombinációjához valamint a terméktulajdonságokhoz kapcsolt asszociációk összessége. Alkalmas a termék (szolgáltatás) azonosítására, a konkurenstől való megkülönböztetésre” (Fazekas-Harsányi, 2003, 60.old).

Nevünket egyre többen ismeritek a blognak és a Facebook oldalnak köszönhetően -  keressetek ránk a Google-ben, a találati listában szuper helyezésünk van! Színeink, emblémánk jellegzetesek, már csoki formában is megtaláltuk…! A konkurenciától való megkülönböztetés egyre könnyebbé válik, mivel kevés ennyire tudatosan, konzekvensen felépített márkával találkoztok a tanácsadói piacon.
És hogy mit tudunk nyújtani az ügyfeleinknek? Ugyanezt! A semmiből is fel tudunk építeni, akár egy várat, kastélyt, kacsalábon forgó palotát. Részben ezt már bizonyítottuk is a saját magunk példáján…

Ezek vagyunk MI. Két testvér, akik mertek nagyot álmodni és belevágtak az álmuk megvalósításába. Kevesebb, mint egy hónap alatt itt tartunk, ugyan nagyon messze még a cél, de most lendültünk csak bele igazán… Drukkoljatok nekünk és továbbra is szeressetek MInket!

Princz Viktória

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése