2012. szeptember 5., szerda

MI is itt vagyunk


Sziasztok! Ez a Marketing iDolls első blogbejegyzése. Nézzük, kik is vagyunk mi. A Marketing iDolls név Szabó-Princz Orsolyát és Princz Viktóriát takarja. Élettársak? Házastársak? Nem, testvérek vagyunk! Nővér és húg. Idősebbik és fiatalabbik. Az, aki mindig vágyott egy kistestvérre és az, aki megkeseríti a nagytestvér életét. Mindkettőnket már régóta foglalkoztat a marketing lenyűgöző és folyamatosan változó, fejlődő világa, ám most jött el az a történelmi pillanat, amikor erőinket egyesítve létrehoztuk ezt a blogot és ezzel együtt marketing tanácsadó cégünket, a bloggal megegyező Marketing iDolls néven (a weboldalunk 1 hét múlva indul – de erről még úgyis beszámolunk). Hogy miben hasonlítunk? Kreatívak, provokatívak, éleslátásúak, szókimondóak és ízig-vérig nők vagyunk.


Hogy miről lesz szó itt a blogon? Számunkra és reméljük számotokra is izgalmas dolgokról a marketing terültéről. Vállalati marketing, self marketing, érdekességek a nagyvilágból és itthonról, kritikák, vélemények, elismerések és folyamatos segítségnyújtás, tanácsadás Nektek. Lesznek bejegyzések, amelyek rólunk szólnak, lesznek, amelyek abszolút a saját véleményünket tükrözik, tudósítunk majd a legfontosabb marketinges eseményekről, néha azonban csak átveszünk híreket, érdekességeket innen-onnan, ilyen esetekben azonban mindig megjelöljük a pontos forrást, hogy Ti is tovább kutakodhassatok.


És, hogy mindezt miért csináljuk? Hogy segítsünk, hogy felhívjuk a figyelmet, hogy felnyissuk a szemeket, hogy rávilágítsunk, hogy kritizáljunk, hogy példát mutassunk, de elsősorban, hogy szórakoztassunk Titeket és magunkat. Ezek vagyunk mi, a Marketing iDolls! Két elszánt és tettre kész testvér, akik készek megváltani a világot, de legalábbis Magyarországot! Marketing iDolls - the female force!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése