2013. június 13., csütörtök

Éljen a sör!


Szakemberek szerint háborús, akarjuk mondani forradalmi időszakot élünk ma Magyarországon. Hogy mit értünk ez alatt? Elmagyarázzuk! Úgy tűnik, hogy egyszerre zajlik kis hazánkba az általunk is már oly sokszor feszegetetett gasztroforradalom, az élelmiszer-forradalom és bizoony úgy fest, hogy mindezek mellett vagy éppen hatására még a sörforradalom is.

És hogy pontosan mit is takar a sörforradalom kifejezés? Talán egy szóval ezt nem is lehet megválaszolni. Mindenképpen jelenti a kulturált sörfogyasztás elterjedését, az egyre nagyobb érdeklődést a minőségi és kézműves sörök iránt, aminek köszönhetően új és új sörfőzdék alakulnak, és mellettük egyre több kocsma és fesztivál specializálódik kimondottan a sörökre.

És hogy pontosan mi is adja cikkünk apropóját? A III. Budavári Sörfesztivál! A Sörfesztivál, amely a legjobb import és hazai sörök mellett a kézműves nedűk egész arzenálját vonultatja fel június 13. és 16. a Budai Várnegyed Hunyadi és Oroszlános udvarain. A hazai sörfőzdék közül többen a sörfesztiválra időzítették újdonságaikat, és egy egészen fiatal, pár hónapos sörfőzde nedűit is a négynapos sörünnepen tesztelheti először a nagyközönség.

És, hogy mindehhez kedvet csináljunk Nektek összegyűjtöttük a MI kedvenc sörös print hirdetéseinket. Nézzétek csak! :)



Product: Brahma Beer
Agency: Mcgarrybowen, New York

Product: Coronita Cerveza Beer

Product: Carlsberg
Agency: Fluid7. UK
Product: Budweiser
Creative Director: Malcolm Caldwell

Product: Skol Beer
Agency: Saatchi & Saatchi, Brazília

Product: Primus Beer
Agency: Lew´Lara\TBWA, Brazília

Product: Guiness
Agency: Merica Agency

Product: Super Bock Beer
Agency: Caldas Naya, Spanyolország

Product: Alsatian beer
Agency: Caldas Naya, Barcelona, Spanyolország


Szabó-Princz Orsolya

forrás: http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20130423-reszkessetek-ipari-sorok-itt-a-forradalom-csakajosor-ale-bart-daniel.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése